Ohjeet

Etäosallistuminen

Alla on ohje miten pääsette osallistumaan etäkokouksiin. Käytössämme on Google Meet niminen työkalu. Työkalua voitte käyttää tietokoneen selaimen kanssa tai puhelimeen / tablettiin asennettavan sovelluksen avulla. Kokouksen osallistumislinkin löydätte kokouskutsusta.

Etäosallistuminen ohje – lataa tästä

Hausvise

Käytössämme on Festum Oy:n tekemä Hausvise isännöintiohjelma. Asukkailla on pääsy yhtiön omille sivuille. Sivustolle kirjaudutaan omalla sähköpostiosoitteella. Muistathan siis toimittaa sähköpostiosoitteen isännöitsijälle tietoon.

Hausvise asukkaan opas – lataa tästä

Isännöintipalvelumme keskiössä

Asukkaana saat tietoosi kaikki taloyhtiön tärkeimmät tiedot suoraan verkosta. Riittää että kirjaudut taloyhtiön omille sivuille. Sivuilta näet huoltoliikkeen yhteystiedot sekä vastuuisännöitsijäsi tiedot ja voit tilata tarvittavat dokumentit suoraan verkkokaupastamme.

Hallituksen ja isännöitsijän välinen viestintä on taloyhtiön johtamisen kannalta erittäin tärkeässä roolissa. Tarjoamme hallitukselle käyttöön työkalun, joka mahdollistaa sen, että viestit eivät ole vain yhden tietyn henkilön sähköpostissa, vaan koko hallitus pääsee viesteihin käsiksi ja pystyy vastamaan yhdellä viestillä koko hallitukselle.

Omistajan roolissa olet kiinnostunut sijoituksesi arvonkehityksestä ja siitä miten sijoitustasi hoidetaan. Teemme pitkän tähtäimen suunnitelmia kiinteistön hoidossa ja huollossa yhdessä hallituksen kanssa.

Raha on tottakai tärkeässä roolissa, kun yhtiössä mietitään isännöitsijän vaihdosta. Meistä on reilua, että isännöinnistä aiheutuvat kulut on kattavasti katettu jo kiinteissä kuluissa. Emme lähetä erillisiä sovellus-, kirjanpito-, valokopio- tai postimerkkilaskuja.

Asiakirjojen tilaaminen onnistuu vaivattomasti verkosta.
Kauppa palvelee asukkaita ja sidosryhmiä kellon ympäri. Dokumentit ovat helposti ja nopeasti saatavilla. Ei enää soittoja tai sähköposteja isännöintitoimistoon.

Sovelluksen avulla voit lähettää viestejä suoraan isännöitsijälle, tehdä vikailmoituksia ja seurata niiden edistymistä. Sovelluksessa myös tarvittavat yhteystiedot kulkevat aina mukanasi.
Tutustu sovellukseen.

Kysy lisää palveluistamme

045 225 2562

info@ihy.fi

Tuureporinkatu 8, 20100 Turku